Premium Gold Test

€17,50
Model: 05-209
Beschikbaarheid: Op voorraad

Premium Gold is een erectiepil op 100% natuurlijke basis. De ontwikkelde formule zit verwerkt in een capsule van 500mg, heeft een actieve werking tussen de 24 en 36 uur en dient ongeveer 1,5 tot 2,5 uur voor aanvang van activiteit ingenomen te worden.


"Ik slik Premium Gold al jaren. Het werkt lang en rustig door zodat het ook de dag erna nog voelbaar is", Andre. K uit Breda.

Veiligheid
Erectiepil Premium Gold krijgt regelmatig controles van De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Uit de laatste controle (Maart 2017) bleken er geen schadelijke of verboden stoffen te zitten in erectiepil Premium Gold. 

Gebruik:
De aanbevolen dosis is 1 capsule per dag / activiteit. Best in te nemen met een glas water (250ml) minimum 2 uur na een maaltijd en best 60 minuten voor aanvang van activiteit. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waarschuwing:
Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Premium Gold niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Premium Gold is niet aangeraden bij personen met hartproblemen, diabetici en personen met een hoge bloeddruk. Buiten het bereik houden van kinderen. Premium Gold koel en droog bewaren.

Ingrediënten:
Siberische Ginseng 100mg
Zinc 100mg
Ginseng 80mg
Rhodiola Rosea 75mg
Tribulus Terrestris 75mg
Amla 25mg
Microcystalline Cellulose (vulmiddel)

Extra informatie:
Dosering: 1 capsule
Inhoud per bottle: 4 capsules van 500mg

Disclaimer: Het resultaat van Premium Gold is per persoon verschillend.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!