De ingrediënten die verwerkt zitten in Premium Gold zijn met zorg uitgekozen. Op het eerste oog zal het u doen verbazen dat deze ingrediënten het effect van Premium Gold continu blijft halen. Maar waarom werkt de Siberische Ginseng in Premium Gold zo goed, en de Siberische Ginseng die u bij uw reformwinkel koopt minder of juist helemaal niet? Het heeft te maken met de concentratie van het ingrediënt. Alle ingrediënten die in Premium Gold zitten hebben een hoge concentratie. Een logisch voorbeeld is het volgende:

U koopt Ginseng bij uw gezondheidswinkel waar de concentratie 4:1 is. Dit betekent dat de verdeler 4 KG Ginseng heeft gebruikt om tot 1 KG ingrediënt te komen. De concentratiewaarde van de Ginseng die in Premium Gold zit is vele malen hoger waardoor de uitwerking ook totaal anders is. Dit ziet men dan ook direct terug in de prijs. 90 capsules Ginseng kosten gemiddeld tussen de 12,95 en 17,95 terwijl Premium Gold te koop is voor €39,95 - €45,-. Mocht u vragen hebben over de ingrediënten dan kunt u ons altijd emailen op info@p-gold.nl.

Glyt International BV is verantwoordelijk voor de kwaliteit van haar producten. Ook wij zijn ons bewust van de enorme toename van 'natuurlijke erectiepillen'. De vraag blijft echter, hoe 'natuurlijk' zijn deze producten en zitten er geen chemische ingrediënten in verwerkt? De makkelijkste manier om hier achter te komen is een onafhankelijk onderzoekslaboratorium Premium Gold te laten testen. We hebben Premium Gold laten testen op chemische ingrediënten zoals Sildenafil, Tadalafil, Vardenafil en aftakkingen hiervan. Het resultaat was, voor ons natuurlijk geen verrassing, positief. Klik hieronder op de link en bekijk de onderzoeksrapporten.