Maca

€22,50
Prijs in spaarpunten: 1000
Model: 05-215
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maca, in de volksmond ook wel 'Peruaanse ginseng' genoemd heeft geen botanische relatie heeft met ginseng. Maar zoals ginseng, staat de Maca wortel bekend om sterkte, energie, uithoudingsvermogen, libido en seksuele functie te verhogen bij mannen. Om deze reden werd Maca de natuurlijke Viagra van Peru genoemd. Maca is een kuur product. U dient de 2 capsules per dag te nemen. 

Gebruik:
De aanbevolen dosis is 2 capsules per dag. Best in te nemen met een glas water (250ml) minimum 30 minuten voor uw maaltijd. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Waarschuwing:
Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Maca niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Buiten het bereik houden van kinderen. Maca koel en droog bewaren.

Ingrediënten:
Maca (Lepidium meyenii) 500mg

Extra informatie:
Dosering: 2 capsule per dag
Inhoud per bottle: 60 tabletten van 500mg

Voedingssupplement - Nahrungsergänzungsmittel - Food Supplement - Complément Alimentaire - Supplemento Allimentaria.

Maca
Informatie Maca is een wortelgroente die een belangrijk voedsel is voor de mensen van de Andes-bergen van Peru. De Inca, architecten van de grootste voor-Colombiaanse Amerikaanse samenleving, noemde het het 'voedsel van de goden'. Het is legendarisch als een afrodisiacum. Maca kan eruit zien als een gewone raap, maar er is niets gewoon over de hardheid of de gezondheidsvoordelen van deze bescheiden plant. Laten we eens kijken hoe maca zo uitzonderlijk is. Traditionele toepassingen voor Maca. Maca ( Lepidium meyenii ) is een lid van de familie Brassicaceae - een grote plantenfamilie die broccoli, kool, bloemkool, raapjes en radijs bevat. Als lid van het genus Lepidium is het het meest verwant aan kers en mosterd. Volgens het International Plant Genetic Resources Initiative , was maca waarschijnlijk eerst gedroogd tussen 1.300 en 2.000 jaar geleden. Volgens de legende is de Inca geadviseerd dat de Spanjaarden hun paarden maca voeden omdat zij lijden aan lage vruchtbaarheid in, wat voor hen was, een ruwe omgeving. (Helaas, dat was een geheim dat de Inca zichzelf moest houden.) De Spaanse werd geworden om Maca te vereren en te accepteren van de Inca als een vorm van valuta om belasting te betalen. Vandaag maakt maca de helft van het dieet van inheemse mannen, vrouwen, kinderen en senioren in de Andes uit. Het is het enige gewas naast aardappelen die in zware omstandigheden zullen groeien - rotsachtige bodem, temperaturen onder nul en regelmatige sneeuw, zelfs in de zomer. Deze geharde plant verdient eigenlijk intense zon, wind en koud. Maca's knolwortels kunnen worden gekookt, geroosterd of gebakken. Het wordt soms toegevoegd aan een pap genaamd mazamorra of toegestaan ​​te fermenteren in een drankje genaamd maca chicha. Maca wordt soms Peruaanse ginseng genoemd omdat het ginseng-achtige eigenschappen heeft. Zoals ginseng is maca gebruikt om kracht, energie, uithoudingsvermogen en libido te verhogen. Maar maca is niet botanisch verwant aan de echte ginsengs zoals Aziatische ginseng ( Panax ginseng ) en Amerikaanse ginseng ( Panax quinquefolius ).

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!