Level Energy Glijmiddel

€17,50
Model: 002-526
Beschikbaarheid: Op voorraad

Level Energy Delay Glijmiddel is een uniek glijmiddel op waterbasis en geschikt voor extra lang te genieten. Het Level Energy Delay Glijmiddel is speciaal ontwikkelt om de seksuele activiteit langer vol te houden, het zorgt ervoor dat de man zijn hoogtepunt kan uitstellen.

Geniet meer en langer van elkaar!
Dit glijmiddel van Level zorgt ervoor dat het meest gevoelige plekje van de man minder gevoelig wordt waardoor hij het langer vol kan houden. Daarnaast is Level Energy Delay Glijmiddel ontwikkeld om het comfort tijdens de seksuele activiteit te vergroten en het natuurlijke lichaamsvocht aan te vullen. Level Energy Glijmiddel is veilig om te gebruiken in combinatie met of zonder condooms. Level Energy Delay Glijmiddel is geschikt voor iedereen, man en vrouw. Je kunt zoveel glijmiddel gebruiken als je wilt en nodig hebt. Gebruik dit glijmiddel voor een intensere ervaring samen en geniet van alles wat Level Energy Glijmiddel je biedt. Dit glijmiddel van Level is dermatologisch getest, zorgt voor een optimale bevochtiging en heeft een extra lang glijvermogen. Hierdoor draagt dit glijmiddel van Level bij aan een comfortabel en intiem moment samen. Level Energy Delay Glijmiddel is niet vet en plakkerig op de huid.

Bewaartips Level Energy Delay Glijmiddel: Level Energy Delay Glijmiddel zit in een classy zwarte fles. Bewaar Level Energy Glijmiddel altijd op een donkere en koele plek, zoals bijvoorbeeld in je nachtkastje. Na het openen van de fles is het glijmiddel 12 maanden houdbaar.

Kenmerken van Level Energy
- het glijmiddel is ontwikkeld op basis van water
- het glijmiddel gaat prima samen met erotisch speelgoed
- het glijmiddel is zacht en gebruiksvriendelijk voor de huid
- het glijmiddel is dermatologisch getest
- het glijmiddel is geschikt voor regelmatig gebruik
- het glijmiddel kan met en zonder condoom worden gebruikt
- het glijmiddel zorgt voor het klaarkomen uit te stellen

Extra informatie Level Energy glijmiddel
Standaard wijze van verzenden: in een anoniem pakketje
Merk: Level
Verpakking: Flacon
Extra stimulatie: geen/neutraal
Basis glijmiddel: waterbasis
Smaak/aroma: geen/neutraal

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!