Level Classic Glijmiddel

€17,50
Model: 002-525
Beschikbaarheid: Op voorraad

Level Classic Glijmiddel is een glijmiddel op siliconenbasis. Hierdoor is dit Glijmiddel ook zeer geschikt voor lichaamsmassages. Siliconen heeft als eigenschap dat het niet opdroogt en daardoor een extreem lang glijvermogen heeft. Siliconen heeft als eigenschap dat het niet opdroogt en daardoor een extreem lang glijvermogen heeft!

Level Classic Glijmiddel is ontwikkeld om het comfort tijdens de seksuele activiteit te vergroten en het natuurlijke lichaamsvocht aan te vullen. Dit glijmiddel van Level is veilig om te gebruiken in combinatie met of zonder condooms. Level Classic Glijmiddel is geschikt voor iedereen, man en vrouw. Je kunt zoveel glijmiddel gebruiken als je wilt en nodig hebt. Gebruik dit glijmiddel voor een intensere ervaring samen en geniet van alles wat dit glijmiddel van Level je biedt. Dit glijmiddel is dermatologisch getest, zorgt voor een optimale bevochtiging en heeft een extreem lang glijvermogen. Hierdoor draagt dit glijmiddel van Level bij aan een comfortabel en intiem moment samen. Level Classic Glijmiddel is niet vet en ook niet plakkerig.

Bewaartips Level Classic Glijmiddel: Level Classic Glijmiddel zit in een classy zwarte fles. Bewaar deze fles glijmiddel altijd op een donkere en koele plek, zoals in je nachtkastje. Na het openen van de fles is het glijmiddel 12 maanden houdbaar.

Kenmerken van Level Classic Glijmiddel
- het glijmiddel is ontwikkeld op basis van siliconen
- het glijmiddel gaat goed samen met erotisch speelgoed
- het glijmiddel is zacht en gebruiksvriendelijk voor de huid
- het glijmiddel is dermatologisch getest
- het glijmiddel is reuk- en smaakloos
- het glijmiddel is geschikt voor dagelijks gebruik
- het glijmiddel bevat geen conserveringsmiddelen

Extra informatie Level Classic Glijmiddel
Standaard wijze van verzenden: in een anoniem pakketje
Merk: Level
Verpakking: flacon/flesje
Extra stimulatie: geen/neutraal
Basis glijmiddel: siliconen
Smaak/aroma: geen/neutraal 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!