Level Popular Condoom 10 stuks

€9,50
Model: 23-223
Beschikbaarheid: Op voorraad

Level Popular Condooms zijn standaard condooms met een anatomische pasvorm. Dankzij deze perfecte pasvorm is dit condoom het best verkochte. Altijd fijn om bij de hand te hebben, thuis, tijdens het stappen of op vakantie. Het Level Popular Condoom is voorzien van glijmiddel met een subtiel vanille mask. Hierdoor ruikt het condoom naar vanille in plaats van rubberlucht.

Condooms met een keurmerk
Alle Level Condooms voldoen aan de strenge Europese regel- en wetgeving en dragen daarom het CE0120 keurmerk. Dit toont aan dat het condoom veilig in gebruik is en strenge testen heeft ondergaan. Als dat geen veilig gevoel geeft met een Level condoom!

Verschillende verpakkingen van Level condooms
Het Level Popular Condoom is verkrijgbaar in een verpakking met 5 condooms, 10 condooms en 24 condooms. Naast het Level Popular Condoom zijn er ook andere soorten Level Condooms verkrijgbaar. Probeer ook eens de ultra dunne Level Delicate Condooms en het voor hem hoogtepunt uitstellende Level Energy Condoom! Level Popular Condooms zijn gemaakt van latex. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 10 en 24 stuks.

Meer informatie Level Popular Condooms
Verzendwijze: Anoniem per post
Merk: Level
Glijmiddel: Dermatologisch getest glijmiddel
Materiaal condoom: Latex
Glijmiddelbasis: Siliconenbasis (droogt niet zo snel op)
Kleur: Transparant
Aroma/Smaak: Vanille
Structuur condoom: Glad
Condoom vorm: Anatomisch gevormd
Extra eigenschappen: uitstekende pasvorm
Nominale breedte: 56 mm
Condoom dikte: Normaal
Reservoir: Met reservoir 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!