Level Performance Condoom 10 stuks

€9,50
Model: 23-222
Beschikbaarheid: Op voorraad

Met de Level Perfomance Condooms kan je langer doorgaan tijdens de seks. Deze condooms hebben een anatomische pasvorm en zijn speciaal ontworpen om het hoogtepunt voor de man uit te stellen en zo de erectie te bevorderen. Dankzij het anatomische ontwerp passen deze condooms perfect. De Performance condooms van Level hebben een heerlijke geur van vanille.

Level Performance Condooms
Dankzij het speciale ontwerp van dit condoom, heeft de man minder last van wrijving en kan hij op een natuurlijke(!) manier het orgasme uitstellen. Geen chemische glijmiddelen om het mannelijk orgasme uit te stellen, maar op een natuurlijke wijze! Dit condoom is perfect voor iedere man die anders te snel tot een hoogtepunt komt, maar natuurlijk ook voor iedere man die nog langer bezig wilt zijn. Je doet er jezelf en je partner er een plezier mee! 

Heerlijke geur en langer kunnen doorgaan tijdens het vrijen
De speciale Level Energy Condooms zijn voorzien van glijmiddel met een subtiel vanille mask. Geen last meer van vervelende rubberluchtjes, maar een heerlijke geur dankzij dit vanille mask. De Level Performance Condooms voldoen aan alle strenge Europese regels en wetgeving en is voorzien van het CE0120 keurmerk. Hierdoor weet je dat deze condooms veilig voor gebruik zijn! Level Performance Condooms zijn gemaakt van latex. 

Meer informatie Level Energy Condooms
Verzendwijze: Anoniem per post
Merk: Level
Glijmiddel: Vertragend glijmiddel
Materiaal condoom: Latex
Glijmiddelbasis: Siliconenbasis (droogt niet zo snel op)
Kleur: Transparant
Aroma/Smaak: Vanille
Structuur condoom: Glad
Condoom vorm: Anatomisch gevormd
Extra eigenschappen: Orgasme vertragend
Nominale breedte: 56 mm
Condoom dikte: Normaal
Reservoir: Met reservoir

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!